Hagyományos, és a modern bútorok

Hogyan válhat egy 250.000 Ft érték bútor 6 hónap alatt értéktelenné.
Miben tudnak kevesebbet a modern bútorok, mint a hagyományosok.

Manapság már a bútorokat két kategóriába sorolhatjuk: Modern és a Hagyományos.

A modernek, mint írtam nem az egészség és a kényelem jegyében készülnek, ez az átlagos mindenki számára elérhető bútorokra jellemző.

Vedd meg, használd, dobd ki, vegyél újat kategória arra nem gondolva, hogy mennyi toxikus anyag fog kipárologni az új bútorunkból a lakásunkba.

Ezek lehetnek lakkok, forgácslap készítése során műgyanta ragasztó, szivacs készítése közben használt anyagok, amiket legalább egy évig érezni a lakásban.

A hagyományos bútorok alatt azt értem amit nem dobunk ki, hanem egy bútorfelújítás keretében hosszú évekre ujjá varázsoljuk szakember segítségével.

Ezek a bútorok a nagyié voltak, vagy árverésen vettük, mindegy a lényeg, hogy fából készült és felújításuk során minél jobban kerüljük a mesterséges anyagokat.

Kárpitozás alkalmával természetes anyagokat részesítsük előnyben. Minden kérésnek eleget tudunk tenni, megbeszélés tárgya. Lehet egy ágyat elkészíteni hevederezve, rugózattal, afrik, szőr, vatta felhasználásával így minden belső anyag természetes. Személy szerint előnyben részesítem a régebben készült bútorokat, illetve a nagy kedvencem az antik bútorok.

Régmúltban a bútorok nem csak kényelmesek voltak, hanem tartósak és nagyon szépek is.

Egy régen készült bútort, ami a nagyszüleinknek még szép volt nekünk lehet nem tetszik, de ha átformáljuk a mai kor stílusának megeflelően, akkor akár a lakás dísze is lehet.

Ha belegondolunk abba, hogy egy új bútor mennyibe kerül, vagy ha a nagyi bútorát újítjuk fel, szerintem az utóbbi olcsóbb, de ha ugyan annyiba kerül, akkor megmarad a kényelem és az egészség, amihez csak egy szép szövetet kell választani.

Még egy kicsit hagy tartsam fel Önt!

Láttam olyan nagyáruház bútorát ahol fenyőkéregből volt a faváz összetákolva, farostlemezekkel itt-ott megerősítve, szivacs béléssel, bőrszövet huzattal.

Láttunk nagy bútoráruház kínálatában bőr logóval ellátott ülőgarnitúrát, ami műbőr volt!!! Mondanom se kell, hogy fél év után már leszakadt az ülés, a bőrszövet levált a szövetről, tehát a 250000Ft-os garnitúra 6 hónap alatt értéktelenné vált.

Ahogy kinézett senkinek nem kell még ingyen sem, felújítani nem érdemes, mert alapjaiban rossz, silány.

Szóval csak óvatosan a modern bútorokkal!

A bútorfelújítás jobban megéri

Az ingyenes felméréssel nem kockáztat

Kérjen Ön is egy ingyenes felmérést. A bútorfelújítás
előtt végzett felmérés teljes költségét átvállaljuk Öntől.
Adjon egy utolsó esélyt bútorának.

Az ingyenes felmérés száma: 0620 980 70 94 / 061 256 3260

Kérjen ingyenes felmérést akár e-mailben is. Nem kell mást tennie, mint röviden összefoglalnia problémáját, amivel kapcsolatban megkeresett minket, és telefonon megkeressük Önt az ingyenes felmérés miatt.

Kérjen ingyenes felmérést online

Az Ön neve*:


Az Ön e-mail címe*:


Az Ön telefonszáma*:


Miben segíthetünk*:
Várjuk mihamarabbi jelentkezését az ingyenes felmérésre!